Kníže Albert: Další nemanželské dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kníže Albert: Další nemanželské dítě!

Kníže Albert
Kníže Albert

MONAKO – Proslulý proutník, monacký kníže Albert II. (48), se chystá přiznat další otcovství! A nejde o jeho první nemanželské dítě... Již minulý rok monackou královskou rodinou otřásal skandál.


Jejda! Kolik jich ten sukničkář vlastně má?

MONAKO – Proslulý proutník, monacký kníže Albert II. (48), se chystá přiznat další otcovství! A nejde o jeho první nemanželské dítě... Již minulý rok monackou královskou rodinou otřásal skandál, když ho za otce svého dítěte označila stevardka Nicole Coste.

Se svým jměním, které čítá bezmála 50 miliard Kč, patří monacký kníže k nejvyhledávanějším ženichům. Své milenky si vybírá velice pečlivě. Je postižen »oidipovským komplexem« a ve všech partnerkách hledá svou krásnou matku – tragicky zesnulou herečku Grace Kelly. Přesto měl tolik žen, že to ani on sám nedovede spočítat.
Četná milostná dobrodružství ale mívají i své stinné stránky, několik krasavic už totiž knížete označilo za otce svého dítěte. Albert, který na trůn dosedl po svém zesnulém otci, knížeti Rainierovi, byl knížetem sotva měsíc a už měl na krku první skandál. O přiznání otcovství ho tehdy požádala jeho bývalá partnerka – čokoládová stevardka Nicole Coste, která pochází z afrického Toga. Její tvrzení, že je tříletý Alexandr knížecím synem, potvrdily nakonec testy DNA.
Teď se prý Albert chystá uznat za své další dítě – 14letou Jazmin Grace. S její matkou, bývalou kalifornskou servírkou Tamarou Jean Rotol, se seznámil v roce 1991 na Azurovém pobřeží. Matka o »knížecí« alimenty začala bojovat krátce po narození dcery, ale to se ještě povedlo Albertovu newyorskému advokátovi ututlat. Teď se ovšem situace změnila a podle francouzského deníku Le Parisien prohlásí Albert Jazmin Grace za svou dceru nejpozději do léta.
Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePřelétavý kníže se totiž hodlá konečně usadit a před plánovanou svatbou s atraktivní jihoafrickou plavkyní Charlene Wittstock (28) chce mít »čistý stůl«. Charlene se po jeho boku poprvé objevila při letošních zimních olympijských hrách v Turíně. Při nedávné Velké ceně Monaka formule 1 už seděla s Albertem v knížecí lóži. Odborníci na dvorní protokol to považují za jasný signál, že svatba je na spadnutí.


Autor: (ČTK, jvo, end)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.