Bílá poprvé v Bohnicích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bílá poprvé v Bohnicích

Lucie Bílá vůbec poprvé vystoupila na festivalu Mezi ploty a atmosféra v místním kostele ji doslova strhla.
Lucie Bílá vůbec poprvé vystoupila na festivalu Mezi ploty a atmosféra v místním kostele ji doslova strhla. (Aha! Hana KALVACHOVÁ)

PRAHA – Hlavní hvězdou letošního patnáctého ročníku festivalu Mezi ploty, který se konal v pražských Bohnicích, byla devítinásobná slavice Lucie Bílá (40).

Na festivalu, jehož výtěžek jde na podporu aktivit psychiatrických léčeben, se Bílá ocitla vůbec poprvé. „Jsem moc ráda, že tady můžu být, konečně si na mě pořadatelé vzpomněli.“ zavtipkovala zpěvačka. Její recitál začínal v místním kostele sice až v neděli v půl deváté večer, ale fanouškům se trpělivost vyplatila. Za doprovodu klavíristy Petra Maláska zpěvačka předvedla fantastický výkon, který byl důstojnou tečkou za festivalem. Toho se letos zúčastnilo na šedesát kapel a muzikantů a stejné množství divadelních spolků. Kromě Bílé mezi největší taháky patřily kapely Wohnout, Sto zvířat a Švihadlo, velký úspěch sklidila i Iva Frühlingová nebo SuperStar Vlasta Horváth. Pořadatel akce Robert Kozler slíbil návštěvníkům pro příští ročník festivalové překvapení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.