Vondráčková 5 let po svatbě: Oslavu jsem proplakala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková 5 let po svatbě: Oslavu jsem proplakala!

„Splnili jsme pětiletku,“ směje se Helena Vondráčková i Martin Michal.
„Splnili jsme pětiletku,“ směje se Helena Vondráčková i Martin Michal.

PRAHA – Výročí pěti let od své svatby oslavili Helena Vondráčková (60) a Martin Michal (48)! A mejdan to byl se vším všudy; dobrým jídlem, skvělým vínem, smíchem i pláčem!


„Úplně se mi rozkutálely slzy po tvářích, když jsem dostala dárek od Martina. Bylo u něj i moc krásné věnování,“ přiznala deníku Aha! zjihlá Vondráčková. Co v balíčku bylo? A jak znělo věnování?

Tajná oslava v kruhu nejbližších přátel se konala v restauraci Arsenal Bořka Šípka. S Helenou ke stolu usedl kromě manžela Martina i psychiatr Jan Cimický s manželkou Marcelou a Zuzana Baudyšová. „Jako aperitiv jsme si dali bílé víno Pignot Grigio, jako předkrm černá vejce, jarní rolky a krevety s pikantní omáčkou. Martin si potom dal kachnu na kari, já hovězí kousky se zeleninou,“ popisovala Helena. A dárky? „Každý něco přinesl: Zuzanka šampaňské a Cimický rum z Dominikánské republiky. A najednou se přiharašil číšník s obrovskou kyticí růží. Já myslela, že to posílá Petr Salava jako omluvu, že kvůli stonajícímu dítěti nedorazil, ale pak koukám, že je u toho taštička s krabičkou. Bylo to od Martina a mně vypadly oči. Už k Vánocům mi dal briliantové náušnice a teď nádherný prsten a věnování, v němž mi děkuje za nádherných pět let společného života. Rozkutálely se mi slzy po tvářích,“ smála se stále zamilovaná Vondráčková.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

25.2.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.