Tereza Kostková: Strach o nemocného syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Kostková: Strach o nemocného syna!

Tereza Kostková má strach o syna Toníčka. Neví, co mu je!
Tereza Kostková má strach o syna Toníčka. Neví, co mu je! (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Herečka a moderátorka Tereza Kostková (31) má starosti! Její syn Antonín (7 měsíců), kterého má s manželem a ředitelem Divadla pod Palmovkou Petrem Kracikem (49), je vážně nemocný! A nikdo neví, co mu přesně je!

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (31) má starosti! Její syn Antonín (7 měsíců), kterého má s manželem a ředitelem Divadla pod Palmovkou Petrem Kracikem (49), je vážně nemocný! A nikdo neví, co mu přesně je!

„Toníček má vysoké teploty a ani já, ani doktoři nevíme přesně, co se s ním děje. Zatím mi zbývá jen čekat. U dětí se nemoc jen těžko rozpozná, tak mohu jen věřit, že bude zanedlouho vše v pořádku,“ svěřila se deníku Aha! strachující maminka Tereza, jež kvůli Antonínově nemoci zrušila i většinu svých pracovních závazků. „Chci být teď svému synovi plně k dispozici,“ dodala Kostková.

Tereza Kostková se kvůli péči o syna nemohla zúčastnit ani tiskové konference při představení nového typu dětského kočárku. Nahradila ji tanečnice a manželka Josefa Vojtka, Libuška. Ta se přišla pochlubit pětiměsíčním synem Matyášem. „Na Matyášovi nešetřím, takže když se mi něco líbí, hned mu to koupím,“ nechala se slyšet Libuška, která nový kočárek hned taky vyzkoušela.


StarDance 2:Tereza Kostková a Marek Eben zpívají v upoutávce na druhou řadu:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.