Megan Foxová a Machine Gun Kelly: Žijí odděleně, zrušili zásnuby… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Megan Foxová a Machine Gun Kelly: Žijí odděleně, zrušili zásnuby…

Megan Fox a Machine Gun Kelly
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Instagram)

Ti dva platí za jeden z nejbouřlivějších párů amerického šoubyznysu. Herečka a modelka Megan Foxová (37) a rapper Machine Gun Kelly (33) prožívají všechno, jen ne nudu.

Randit spolu začali už v roce 2020, v lednu 2022 oznámili zasnoubení. O rok později ale zásnuby odložili, aby opět změnili názor a později se znovu zasnoubili. Momentálně ovšem ze zásnub opět sešlo a dvojice dokonce žije odděleně! „Udělali to, aby si navzájem poskytli prostor a zároveň se nerozešli,“ potvrdila médiím anonymně osoba blízká oběma umělcům.

Toxický vztah

Zdroje z blízkosti páru hovoří o tom, že jejich soužití rozhodně není zdravě nastaveno, jenže ani jeden z nich nedokáže vztah ukončit. „Nemohou spolu přestat bojovat, mají velmi toxický vztah, z jejich lásky se jim dělá špatně,“ vylíčil další člověk obeznámený se situací. „Staly se mezi námi nejrůznější věci, ale vždy mezi námi bude zvláštní pouto,“ nechala se slyšet kráska z Transformers.

Megan Fox a Mike Tyson v reklamě

Video se připravuje ...

Neuměla být věrná

O tom, že soužití s Megan Foxovou není žádný med, by mohl vyprávět i její bývalý manžel, herec Brian Austin Green (50) alis David Silver z Beverly Hills 90210. Manželství trvalo 11 let a vzešly z něj dva synové (12, 10) a dcera (8). „Problém byl v tom, že jsem se během manželství zamilovávala stále do jiných lidí,“ přiznala Megan, proč manželství ztroskotalo.

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.