Zdeněk Srstka (72) & Alena Dvořáková (56): 45 let po prvním rozvodu - Podruhé do toho praštil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zdeněk Srstka (72) & Alena Dvořáková (56): 45 let po prvním rozvodu - Podruhé do toho praštil!

První novomanželský polibek si nemohl odpustit Zdeněk Srstka. Jeho novomanželce se to zřejmě moc líbilo, podle úsměvu na tváři.
První novomanželský polibek si nemohl odpustit Zdeněk Srstka. Jeho novomanželce se to zřejmě moc líbilo, podle úsměvu na tváři. (Aha! – Jaroslav Benda, Martin Pekárek)

ÚJEZD NAD LESY – Předsvatební horečku zřejmě prožíval poslední dva týdny herec a kaskadér Zdeněk Srstka (72). Včera se totiž v Újezdu nad Lesy oženil se svou vyvolenou, o šestnáct let mladší Alenkou Dvořákovou (56), ale ještě den před svatbou se potil v posteli. I když ho vleklá chřipka sužovala doslova do poslední chvíle, u oltáře už známý silák působil jak rybička.

A proč do toho praštil až 45 let po prvním rozvodu? „Zkrátka už dozrál čas,“ odůvodnil ženich svůj životní krok s typickým úsměvem.

Do obřadní síně vešli manželé za doprovodu písně Evy Olmerové »Čekej tiše« a své »ano« pronesl bývalý olympionik a reprezentant ve vzpírání a zápasu až po dramatické odmlce, zato neobyčejně silným hlasem. Srstkovo rozhodnutí přišli podpořit jeho přátelé, herci, kaskadéři a sportovci, nechyběla ani olympijská vítězka v hodu oštěpem Dana Zátopková (85).

Svatební hostina proběhla v restauraci na fotbalovém hřišti v nedalekém Sibříně a jako první chod byl guláš s knedlíkem. Odpoledne hostina pokračovala zabíjačkovým menu.


První rozhovor s čerstvým ženáčemsi budete moci přečíst zítra v Nedělním

A navíc...

  • Lego slaví 50! Vážně kuriózní fotky
  • Jízdenka za čtvrt milionu – luxusním vlakem
  • Nejneuvěřitelnější mýty o sexu

POZOR! Výherci mánie!
To vše a ještě mnohem víc už zítra v Nedělním Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.