Fenomenální úspěch Marie Rottrové: Zazářila ve vyprodané O2 aréně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Fenomenální úspěch Marie Rottrové: Zazářila ve vyprodané O2 aréně

Marie Rottrová
Marie Rottrová  (Pavel Machan )

Nadšení a ovace ve stoje! Marie Rottrová (82) si podmanila vyprodanou O2 arena. Perfektní hlas, elegance, nádherné padnoucí kostýmy a šaty. Tenhle koncert se řadí k událostem roku!

A přitom ostravská rodačka toto vystoupení v kalendáři napřed neměla, pořadatelé akci oznámili až na konci října. Šlo o náhradu za zrušenou show herce a komika Michala Nesvadby (66), na kterou se neprodávaly lístky... To na Marii bylo vyprodáno za pár chvil! Největší česká hala praskala doslova ve švech, diváci byli u vytržení. Zpěvačka byla ve všech směrech dokonalá, vystoupení nemělo jedinou chybičku. Přednesla všechny největší hity – Ten vůz už jel, Zřejmě letos nikde nejsou kytky, Klíč pro štěstí, Skořápky ořechů... Loučení obstaraly tradičně písně Markétka a Lásko, voníš deštěm. „Nečekala jsem vůbec standing ovation a takový aplaus, byla jsem unešená z těch úsměvů a reakcí lidí,“ vyznala se nadšeně krátce po vstoupení Lady Soul. Byla jistá, že jí fanoušci vysílali pozitivní energii zpět na pódium, což ji při vystoupení hnalo kupředu.

Marie Rottrová v 7 pádech o nejtěžších chvílích kariéry: Totální syndrom vyhoření!

Video se připravuje ...

Víte, že...

... Ondřej Brzobohatý(40) doprovázel zpěvačku na jeden z nejdražších klavírů na světě? Nástroj značky Steinway měl cenu cca 6,5 milionu korun.

Dokonale andělská

O dokonalý vzhled se zpěvačce postaral stylista Filip Vaněk (45), který vsadil na kalhotový kostým od Zuzany Kubíčkové (39), nechyběla ani róba, kterou měla Marie na plakátech zvoucích na vystoupení. Ovšem andělské šaty s výšivkou vyzdvihly zpěvaččinu eleganci. Bezprostředně po koncertu si dáma s velkým D chvíli odpočinula a velmi spokojená odjela s manželem Milanem Říhou (65) domů.

Marie Rottrová na koncertě Leony Machálkové: Co jí vadí na Lucerně?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
2. 1. 2024 • 11:49

Marii Rottrovou mám ráda.Výborná zpěvačka a člověk bez skandálů a pomluv.Jediný co by mě vadilo ,být na jejím místě,je to,že jsem na poslední chvíli zaplácávala termín po Nesvadbovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.