Dům ze Sám doma 2 NA PRODEJ! Z cenovky se vám protočí panenky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dům ze Sám doma 2 NA PRODEJ! Z cenovky se vám protočí panenky

Ikonický dům ze Sám doma 2!
Ikonický dům ze Sám doma 2! (Foto Profimedia.cz, Vandenberg,Townhouse Experts)

Komedie Sám doma patří během vánočních svátků mezi stálice na televizních obrazovkách v mnoha domácnostech. Právě ikonický dům z druhého dílu se aktuálně prodává. Případní zájemci ale budou muset sáhnout hluboko do kapsy...

Luxusní městský dům z komedie Sám doma 2: Ztracen v New Yorku je na trhu k mánií za 6,7 milionů dolarů, tedy asi 148 milionů korun. Rezidence nacházející se nedaleko Central Parku na 95. ulici (adresa zní 51 West 95th Street), se od doby natáčení výrazně proměnila. Právě tady Kevin v podání Macaulaye Culkina (43) v ikonické scéně přelstil nešikovné bandity Harryho (Joe Pesci, 80) s Marvem (Daniel Stern, 66). Dům, který ve filmu vlastnil Kevinův strýc Rob McCallister, má 4 ložnice a 4 koupelny. „Ačkoliv od uvedení filmu uplynula už dvě desetiletí, majitelé domu stále dostávají dopisy zejména od dětí. Před pár dny stál před domem pár z Německa a dům si fotografoval,“ uvádějí realitní makléři Dexter Guerrieri a Nicole Katsová.

Dlouhá historie

Dům byl navržen Martine VB Ferdonem už v 19. století! Realitní kancelář uvádí, že spojuje nadčasovou eleganci s moderním vybavením. Návštěvníky přivítá široký foyer vedoucí k velkému schodišti, a vysoké stropy. Samozřejmostí je formální obývací pokoj a jídelna se skleněnými dveřmi, jež vedou do zahrady, která nepatří k běžnému luxusu domů na Manhattanu. V další části domu lze najít pracovnu a plně vybavenou koupelnu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.