Štěpánka Duchková na operačním stole: Strašný strach... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štěpánka Duchková na operačním stole: Strašný strach...

Moderátorka je mediální školitelkou, a tak na akci Forum Media nemohla chybět.
Moderátorka je mediální školitelkou, a tak na akci Forum Media nemohla chybět. (archiv Štěpánky Duchkové)

Moderátorka a bývalá televizní hvězda Štěpánka Duchková (50) není spokojená se svými ňadry. Chtěla by totiž mít větší, ale bojí se!

Maminka dvouvaječných dvojčat Adama a Honzíka (14) je se svým životem celkem spokojená. Postavu má dlouhé roky štíhlou jako proutek, ale jedno jí trápí.

„Tělo si udržuji, že jím zdravě a málo. Občas si dám pivečko, ale velmi výjimečně. Mám ráda sport a cestování to mi také pomáhá ke štíhlé postavě,“ prozradila nám svoje triky a tajemství.

Moderátorka Štěpánka Duchková: Ze slov svých synů jí spadla brada!

Video se připravuje ...

„Chtěla bych větší prsa, už to řeším celkem dlouho. Uvažuji nad plastikou, ale strašně se bojím bolesti, anestezie a celkové té rekonvalescence. Spousty žen tvrdí, že to stojí za to, tak uvidím, jak se nakonec rozhodnu,“ přiznala moderátorka na marketingové akci Forum Media 2023, kde byla hostem, protože je sama školitelkou a mediální trenérkou.

„Moc ráda jsem se zúčastnila a pomohla lidem. Tyhle tiskové konference mi sedí. Pracovala jsem dlouhé roky v televizích, a tak vím, jak to chodí s komunikací,“ dodala Štěpánka.

Štěpánka Duchková: Vánoční dárky mám už od léta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.