Maxová vzpomíná na prázdniny z dětství: Léto, jak má být! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maxová vzpomíná na prázdniny z dětství: Léto, jak má být!

Tereza Maxová
Tereza Maxová (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Ač se brouzdala ve vlnách moře omývající břehy řeckých ostrovů, zavzpomínala top modelka Tereza Maxová (51) na prázdniny u babičky v jižních Čechách. Černobílé fotky z rodinného alba jsou okouzlující.

Tereza se narodila roku 1971 v Pardubicích, v roce 1975 se s rodinou přestěhovali do Ústí nad Labem. Léto však trávila u babičky na jihu Čech. „To byly prázdniny v Jižních Čechách u babičky v Suchdole nad Lužnicí,“ komentovala na Instagramu snímky. „Na hřišti na sídlišti, pod švestkou s kočárkem, s prababičkou nebo na výletě po českých hradech a zámcích, s rodinkou a piknikem s řízečky,“ popsala letní radovánky.

Malá Terezka s babičkou na sídlišti.

„To jsme si žili, to bylo léto, jak má být,“ libovala si Maxová ve vzpomínkách na dětská léta a typické české prázdniny, když ji hlídala babička a prababička. K fotce, kde se tehdy malinká Terezka, nynější ředitelka nadačního fondu Teribear usmívá, fanoušek připsal: „Zlatá, ale už v tu dobu jste seděla jako modelka!“ Úsměv má Tereza od malinka stále stejně krásný.

Terezin úsměv září od mala...

Tereza Maxová: Miluji blešáky, úlovky z nich mi lidé vždycky chválí

Video se připravuje ...

Z Paříže ke hvězdám

V 17 letech se zúčastnila s kamarádkou Evou Herzigovou (50), konkurzu francouzské modelingové agentury. „Poprvé jsme se viděly začátkem září 1989 na nástupišti Hlavního nádraží u rychlíku Praha – Paříž. Ubrečeným rodičům máváme z kupé a obě jedeme poprvé na Západ. Jazyková bariéra, ani jízda do neznáma nás neodradí a s vědomím, že jsme v tom spolu, prožijeme naše první měsíce v Paříži,“ napsala loni Tereza k fotce s Herzigovou. A právě v Paříži tehdy odtartovala její kariéra profesionální světové top modelky.

Řízkový piknik před škodovkou.

Tereza Maxová: Životní nápad dostala, když byla nejvíc zranitelná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.