Jan Rosák se vrací do televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Jan Rosák se vrací do televize

Jan Rosák
Jan Rosák

MNÍŠEK POD BRDY – Moderátor Jan Rosák (60) má plnou hlavu starostí! Chystá se na moderování nového televizního pořadu o českých restauracích a do toho řeší fámy, že si měl podnikáním v Mníšku vydělat miliony korun.


„Je pravda, že tam prodávám bývalý pivovar. Já už se o tak velkou nemovitost starat nechci. Ty peníze z prodeje bychom si rádi s manželkou užili,“ říká moderátor. Rosák ale důrazně odmítá, že si prodejem bytů v bývalém pivovaru vydělal miliony korun. „Z těch financí jsme spláceli vysoký úvěr u Union Banky. Některé peníze jsem tam pak uložil. Jenže ta banka zkrachovala a já jsem o dost financí přišel,“ překvapuje moderátor. A jak je to s restaurací v objektu, kterou někteří místní kritizují? „Kdyby tam vařili špatně, tak se nedostane do dvacítky českých restaurací, o kterých bude vysílat gastronomická televizní stanice TV Paprika. A právě tahle hospoda bude základnou toho seriálu, kterým budu provázet,“ říká Rosák.


Autor: (lbp)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.