Voříšek ve stopách Bohdalové! Sporná omlazovací metoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Voříšek ve stopách Bohdalové! Sporná omlazovací metoda

Karel Voříšek
Karel Voříšek (Profimedia)

Dnešní doba i technologie nabízí různé způsoby, kterými lze předejít stárnutí. Jeden z nich je na první pohled možná neviditelný, zato samotný proces působí jako ze sci-fi snímku. Neobvyklý krevní doping si nyní po vzoru herečky Jiřiny Bohdalové (91) dopřál i moderátor Karel Voříšek (59). Jak tuto omlazovací metodu hodnotí?

Estetické zákroky a výraznější kožní zásahy jako by začaly být zastaralé. Stáří lze totiž zpomalit i méně invazivně. Ačkoli jak se to vezme… Samotný proces je totiž poměrně děsivý a rozhodně není pro slabší povahy, co nesnesou jehly či pohled na krev. A moderátor svým popisem dojem z terapie ozonem rozhodně nezmírnil.

„Biohacknul jsem si organismus!“ pochlubil se moderátor fotkou, kde mu z těla odchází 200 mililitrů krve, která následně putuje do transfuzní baňky. Co se poté děje dál? „Ozon se při kontaktu s krví okamžitě rozpouští na kyslík za uvolnění energie. Poté se spouští okysličená krev zpět do žíly. Krev je krevním oběhem roznášena do celého těla. V těle se dostává k orgánům, které to nejvíce potřebují. Celý cyklus se opakuje desetkrát, tedy okysličíme až dva litry krve,“ vysvětlila neuroložka celý proces webu Expres.cz.

Drobnější účinky by měly být znatelné téměř okamžitě, jak sám moderátor potvrzuje. „Už opravdu cítím nárůst energie a zlepšila se mi nálada, a to již několik hodin po skončení terapie,“ pochvaluje si Voříšek zákrok, který podstoupila i herečka Jiřina Bohdalová. Krom vyšší energie a lepší nálady by se měly dostavit i dlouhotrvající účinky. Ty lze ale očekávat později.

Karel Voříšek: Proč ho zvou jen na křty s psí tématikou?

Video se připravuje ...

„Na ty je ještě brzo po dvou kúrách, zeptejte se tak po deseti,“ dodal Karel Voříšek, jenž příliš nebere v potaz fakt, že se o metodě a jejím skutečném účinku vedou vášnivé diskuze. Studií o této metodě totiž zatím vyšlo pramálo. Z těch zveřejněných lze ovšem vyčíst, že by terapie skutečně měla mít blahodárný vliv na tvorbu kmenových buněk.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.