»Klumky« v podprsence! Leni a Heidi to rozbalily, kritici se pohoršují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

»Klumky« v podprsence! Leni a Heidi to rozbalily, kritici se pohoršují

Heidi Klum s dcerou nafotily sexy fotky
Heidi Klum s dcerou nafotily sexy fotky (Profimedia)

V modelingu už se pohybuje nějaký ten pátek, a tak šla doslova s kůží na trh. A aby se nestyděla, garde jí dělala slavná máma. Dcera Heidi Klumové (49) Leni (18) nafotila kampaň pro známou značku spodního prádla.

Jenže jakmile snímky, na nichž společně pózují v krajkovém prádle, spatřily světlo světa, strhla se na dvojici vlna pohoršení. „Totálně mimo! Na jednu stranu to vypadá jako fantazie každého chlapa – dvě ženské, které se objímají. Jenže pak si uvědomíte, že je to matka s dcerou. Je to nevkusné, ale nemůžete se na to přestat dívat,“ uvedl například fotograf a moderátor Howard Stern (68).

Halloweenská party Heidi Klum (2016)

Video se připravuje ...

Focení jsme si užily

„Popravdě řečeno mě ty řeči moc nezajímají,“ prolomila několikadenní bariéru mlčení Leni v rozhovoru pro magazín People. „Během focení jsme se já i máma cítily komfortně a celý den jsme si moc užily. S kampaní jsem spokojená, nemáme se za co stydět.“

Už jsem sama za sebe

Leni také uvedla, že si z negativních reakcí svého okolí už dávno nic nedělá. Je to prý jedna z věcí, které jí předala slavná maminka. „Já vím, že mi máma pomohla prorazit. Prošlapala mi cestičku. Ale teď už jsem sama za sebe. Sama si vybírám zakázky, fotím, sama cestuji po světě. A kdybych nebyla dobrá, asi by si mě firmy nevybíraly.“

Heidi Klum se převtěluje do vlkodlaka

Video se připravuje ...

Překonala strach

Když začínala, chtěla prý jen fotit. Módních přehlídek se bála, styděla se. Tahle práce je ale i o překonávání strachu, a tak se Leni stala hvězdou mola v Miláně. A kdo jiný by jí měl dodat kuráž než opět mamka? „Moc mi pomohlo, že seděla v první řadě spolu s mým přítelem. Byla to podpora,“ dodala modelka, o které ještě hodně uslyšíme.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.