Simonová (93): Dlouhověkost není k ničemu, člověk drží sotva na nohou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Simonová (93): Dlouhověkost není k ničemu, člověk drží sotva na nohou

Yvetta Simonová
Yvetta Simonová (Aha! - Alexandr Malachovský)

Legendární zpěvačka žehrá na svůj vysoký věk. Ke všemu se musela znovu učit chodit, protože ji po hrůzostrašném pádu praskla stehenní kost. 

„Nejsem moc ráda! Ta dlouhověkost sama o sobě opravdu není k ničemu. Tady vidíte, že se člověk drží sotva na nohou, sotva si něco pamatuje. Ale aspoň ještě vím, kde bydlím. Někdy si zničehonic vzpomenu na věci, na které už jsem dávno zapomněla a tak," rouhá se zpěvačka.

Yvetta Simonová: Menzela jsem viděla krátce před smrtí! Chtěl mě poznat

Video se připravuje ...

„Je lepší si nic nepřát. Přála bych si, aby se mi býval nestal ten úraz před dvěma lety, který mě přece jenom dost omezuje. Ale už jsem s tím sžitá. To je jako špatné manželství. Když to máte takhle s nohou, je to prostě špatné, ale dá se to vydržet," odpověděla Yvetta Simonová na otázku iDnes.cz, co si v životě ještě touží splnit.

Medailonek: Yvetta Simonová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Georgi Kelly
17. 10. 2022 • 15:43

@Alva
Ano, s chybama pisou. Ale zrovna toto za chybu nepovazuju. Spis rozmanitost v pouziti cestiny. Daleko vic mi vadi vypousteni privlastnovacich pridavnych jmen. To vsichni najednou zapomneli sklonovat? Dnes uz nenapisou 'mamincina sestra', ale 'maminky sestra'. Jak roboti. A to nemluvim o anglicismech a prirazovani nepravych vyznamu. Napr. 'dopadlo to' namisto 'povedlo/podarilo se to', nebo 'dyl' namisto 'pozdeji'. Srdce mi krvaci, kdyz vidim jak ten nas narod hloupne a je mu to jedno.

Alva
6. 10. 2022 • 09:22

Člověk drží sotva na nohou.... opět chyba - se nebo co?, píšete s chybami, vážení redaktoři.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.