Transsexuál Brokešová: Vyděsila Novu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Transsexuál Brokešová: Vyděsila Novu!

Jaroslava Brokešová X Factor rozhodně nevyhraje, vypadla totiž dřív, než stačila kamkoliv postoupit…
Jaroslava Brokešová X Factor rozhodně nevyhraje, vypadla totiž dřív, než stačila kamkoliv postoupit… (TV Nova)

PRAHA – Transexuální rádoby celebrita Jaroslava Brokešová (42) chtěla oživit již dávno zašlou slávu zpíváním! Přihlásila se jako tisíce dalších do nové »novácké« pěvecké reality show X Factor, ale kvůli příšernému zpěvu se nedostala ani před hvězdnou porotu!

Žena, která se narodila jako muž a proslavila se svou žalobou proti české armádě kvůli tomu, že ji již po »předělávce« nepřijala do svých řad, a jež se mihla jako poradkyně v pořadu Uvolněte se, prosím, neví, jak na sebe ještě víc upozornit! S číslem 8702 nastoupila před porotu odborníků a spustila ryk, který ji podle vlastního mínění měl vynést až k výhře. Zděšení hodnotitelé jí však dali košem hned v prvním kole, a zachránili tak porotu složenou z manželů Gábiny Osvaldové, Ondřeje Soukupa a rockera Petra Jandy před zničením hudebního jemnocitu. Jarko, do podvědomí lidí se prostě musíš prodrat někde úplně jinde…

18.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.