Zhnusený Kramár se uzavřel před světem: Lži a ubližování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zhnusený Kramár se uzavřel před světem: Lži a ubližování!

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Profimedia.cz)

Slovenský herec Maroš Kramár (63) má nespočet fanoušků nejen na Slovensku, ale i u nás v Čechách. Během své herecké kariéry poznal mraky lidí a byl součástí nespočtu večírků, vždycky si to náramně užíval. V poslední době se mu ale zdá, že je se světem něco v nepořádku, proto se z něj raději stáhl.

Večery na společenských akcích vyměnil za večery s rodinou a blízkými. Marošovi se totiž nelíbí, jak se k sobě lidé v poslední době chovají, proto se od nich raději drží dál. „Všichni jen lžou a ubližují si a to není normální. Celý tenhle svět se prostě v jednom bodě celý otočil naruby. To není přirozené a ani nebude,“ vysvětlil zklamaný herec pro Nový Čas.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

V minulosti byl přitom Kramár většinou středem pozornosti. To už je prý ale dávno pryč. „Tenhle svět se mi už nelíbí. Lidé jsou jako umělohmotní a stále se dívají do mobilů. Jsem rád, že jsem ho stihl, když byl ještě normální,“ vzpomíná slovenský herec. Současná doma mobilů a moderních technologií se mu nezamlouvá. Byl by radši, kdyby mezi sebou lidé zase normálně mluvili a chovali se k sobě slušně. 

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
9. 9. 2022 • 16:13

09. 09. 2022 16:12
To ma's hochu smulu😂­😂😂😂😂😂👎­👎👎👎👎👎👎­🐷🐷🐷🐷🐷

reagovat
nahlásit

yokky
9. 9. 2022 • 16:12

To ma's hochu smulu😂­😂😂😂😂😂👎­👎👎👎👎👎👎­🐷🐷🐷🐷🐷

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.