Zjevení na cenách MTV VMA: Návrat Fergie a... Astronaut Depp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zjevení na cenách MTV VMA: Návrat Fergie a... Astronaut Depp!

Nemáte pro mě nějaký džob?
Nemáte pro mě nějaký džob? (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz, Getty Images)

Očekávaný triumf zpěvačky Taylor Swiftové (32) a spoustu bizarních událostí přineslo letošní vyhlášení cen televize MTV.

Slavnostní večer v hale Prudential Center v New Jersey zahájil rapper Jack Harlow (24), který na scénu »přiletěl « v maketě letadla a předvedl svou píseň First Class. Na pódiu se k němu k údivu všech přidala zpěvačka Fergie (47), někdejší členka skupiny Black Eyed Peas, která s Harlowem zazpívala svůj hit Glamorous. Právě její návrat po čtyřech letech byl největším překvapením večera a razítka »First Class« na jejích šatech dávaly jasně na srozuměnou, že nic ze svého drajvu neztratila.

Fergie - M.I.L.F.

Video se připravuje ...

Konkurovat jí mohl snad jen skeč herce Johnnyho Deppa (59). Hollywoodský idol se vznášel v obleku astronauta nad publikem sotva tři měsíce po skončení skandálního procesu s bývalkou Amber Heardovou (36). „Potřeboval jsem tu práci,“ žertoval herec snažící se znovu nastartovat svou kariéru. Později vtipkoval, že je „k dispozici pro každého, kdo slaví narozeniny, (židovský obřad) bar micva, klidně přijdu i zazpívat na svatbu...“

Geoffrey Rush o Johnny Deppovi

Video se připravuje ...

Módní peklo: Boubelka Lizzo

Americká rapperka Lizzo (34) se na červeném koberci objevila v nadrozměrných šatech od Jeana Paula Gautiera, které svým neurčitým tvarem a mačkáním připomínaly tenký pytel na odpadky. O moc lépe nepůsobila ani na pódiu, kde své bujné křivky (údajně váží 118 kg) nacpala do růžového úboru s průstřihy na prsou, pažích a stehnech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.