PEKLO SE SANDEVOU? Z hádek jsem vyčerpaný, tvrdí Prachař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PEKLO SE SANDEVOU? Z hádek jsem vyčerpaný, tvrdí Prachař

Stahují se snad nad Sandevou a Prachařem mračna?
Stahují se snad nad Sandevou a Prachařem mračna? (instagram.com)

Že by se nad dalším párečkem showbyznysu stahovala mračna? Jakub Prachař (38) přiznal, že ho neustálé prosazování si svojí pravdy vyčerpává. A zabrousil do soukromých vztahů. 

„Lidé mají tendenci se nedat, každý si chce prosadit to svoje. Všichni si hájí svoji pravdu, a jakmile narazí dvě pravdy, je z toho hádka. Už od pradávna to tak bylo, že vždycky měl někdo největší pravdu,“ rozpovídal se Prachař pro Super. Nezapomněl také připomenout, že je z hádek strašně vyčerpaný a ve finále se i stydí. Je snad tím důvodem krásná Sara (25)? 

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...

Kdepak! Prachař právě točí film Hádkovi, který je celý jen o hádkách a je vidno, že je každá klapka náročnější a náročnější. „Když bylo u natáčení volno, všichni někam zalezli, aby měli chvíli klid. Navíc se scény opakovaly a bylo velmi těžké ty hádky oddělit, vědět, kdy se mám hádat roztomile a kdy ne,“ prozradil. Klid má tak aspoň doma. Podle všeho jim to totitž s mladou a talentovanou herečkou klape, jak má. 

Jakub Prachař: Jsem přející fanoušek, Slavia to má těžké. Vyšehrad: Fylm předpověděl, co se v českém fotbalu stane

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.