»Ginger Spice« Geri Halliwellová: Válka se sousedy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Ginger Spice« Geri Halliwellová: Válka se sousedy!

Geri už nezpívá, věnuje se koním.
Geri už nezpívá, věnuje se koním. (Foto Profimedia.cz)

Stává se, že se slavní sousedé stanou trnem v oku starousedlíků. Nejnověji se v sousedské válce octla někdejší členka Spice Girls Geri Halliwellová (50).

Na farmě u Banbury v hrabství Oxfordshire totiž zbudovala obří stáje pro svých 14 koní a sousedé namítají, že k tomu neměla potřebná stavební povolení! „Ta ohavná stodola ničí ráz krajiny a naše výhledy. Dokonce nám blokuje mobilní signál!“ stěžují si místní s tím, že »Zrzka« (Ginger Spice) s manželem Christianem Hörnerem (48), jenž současně šéfuje také stáji F1 Red Bull, dokonce svévolně změnili trasy veřejných chodníků, aby mohli nainstalovat brány ke svým pozemkům. „Copak je tohle dovoleno?“ namítají Banburští. Slavný pár se údajně pokouší zpětně své stavby zlegalizovat...

Víte, že...

...Geri už se muzice nevěnuje, od roku 2008 ji ovšem úspěšně živí její dětské knížky (příběhy Eugénie Levandulové)?

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video se připravuje ...

Veterán F1

Hörner býval závodní pilot, ale nedotáhl to dál než do formule 3. Dnes je ovšem nejdéle sloužícím šéfem stáje v F1, tým Red Bull vede nepřetržitě už od roku 2005 a jeho piloti vyhráli 5 titulů mistra světa! Smlouvu má navíc až do roku 2026. S Geri Halliwellovou mají 5letého syna a je opatrovníkem i její dcery (16).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.