Kateřina Průšová - Řeší příjmení po svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kateřina Průšová - Řeší příjmení po svatbě!

Kateřina Průšová vypadala v kožených šatech a kabátu opravdu jako leopardížena.
Kateřina Průšová vypadala v kožených šatech a kabátu opravdu jako leopardížena. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Konvalinka nebo Konvalinková? To je teď jeden z problémů, jenž řeší Kateřina Průšová (23), kterou už brzy čeká svatba se snoubencem Vladimírem Konvalinkou (29). „Asi vůbec nepřipadá v úvahu, aby si vzal Vladimír mé příjmení Průša,“ smála se Kateřina. „To by na něho pak mohli pokřikovat Průša je úchyl,“ oponoval Kateřině choreograf Václav Paiger.

„Konvalinka-Průšová je dobré, ale jsem přece Češka, tak si asi dám příjmení Konvalinková,“ řešila ve středu večer před přehlídkou ve španělské restauraci La Bodega svůj problém Kateřina. Automobilka Kia si na svou vánoční pá rty přizvala hned několik krasavic. Nejen Průšová, ale i Martina Dvořáková a Tereza Zimová, finalistka z Vem si mě, vystavovaly na obdiv svá těla zahalená jen v kůži. Procházely se totiž v modelech návrháře Petra Lakrona.

Jako první se na přehlídkovém mole zjevila Kateřina Průšová v leopardím modelu. Její sexy křivky a nádherné opálené tělo nenechalo přítomné muže v klidu. Bylo vidět, že někteří z nich by však ještě raději viděli jen tu pravou kůži Kateřiny. To ale modelka přítomným pánům rozhodně nedovolila. Její tělo patří jen jejímu snoubenci a nikomu jinému!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.