Bolest, která nepřejde: Machálková se loučí se synem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolest, která nepřejde: Machálková se loučí se synem...

Artur Šípek s rodiči Bořkem a Leonou.
Artur Šípek s rodiči Bořkem a Leonou. (archiv Blesku)

Mají spolu krásný vztah, o to víc bude zpěvačce Leoně Machálkové (55) chybět syn Artur (19), který se stěhuje do zahraničí za studiem. Je to první velká zkušenost, která se do budoucna určitě vyplatí, zároveň je to však zkouška pro maminku Leonu, jejíž milovaný syn odchází na delší dobu do světa.

„Zůstává v Evropě, tak je to všude blízko. Navíc jednou za dva měsíce se uvidíme,“ jako by chlácholila samu sebe zpěvačka Leona Machálková. Mezi ní a synem Arturem, kterého počala s výtvarníkem Bořkem Šípkem (†66), je silné pouto, které se sice se vzdáleností nezmění, pro zpěvačku jako matku však bude těžké být najednou daleko od svého milovaného syna.

„Má ve mně kamarádku. Celoživotně se ho snažím netrápit. Myslím si, že pociťuje z mé strany hodně volnosti. Máme se pořád o čem bavit. Tak to nějak život zařídil, že nemáme ponorku a zároveň cítíme, že se otvírá nová kapitola,“ uvedla Machálková pro Super.cz s tím, že nastala chvíle, aby si Artur šel za svým.

Leona Machálková: Ráda pomáhám charitám, ale podvodníky už poznám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
16. 7. 2022 • 16:36

No to jsou fakt ale keci..jako kdyby ostatní mámy neměly své děti rády...prostě potřeby našich ,,celebritnich'' matek to oznamovat světu, jak těžko prezijou bez svých deticek...to samé Bílá, Morávková....

johanaa
16. 7. 2022 • 15:17

Bolest která nepřejde? Lekla jsem se že umřel! Idiot autor!

rydlo
16. 7. 2022 • 14:21

Zase jedna matka, která prostřednictvím opičí lásky potřebuje sdělit celému národu, že synáček bude studovat v zahraničí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.