Zdrcená Kate polyká slzy: Tohle neměl William dělat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zdrcená Kate polyká slzy: Tohle neměl William dělat

William rozplakal Kate
William rozplakal Kate (Foto ara)

Královský pár Kate (40) a William (39) po pěti letech zamířili k památníku obětí teroristického útoku v Manchesteru, aby vzdali hold pozůstalým. Při té příležitosti William promluvil snad vůbec poprvé o smrti matky, lady Diany, a Kate neudržela slzy! 

„Vzpomínám si až příliš dobře na šok a zármutek na tvářích těch, které jsem potkal, když jsem navštívil Manchester ve dnech následujících po tomto zvěrstvu. Po pěti letech vím, že bolest a trauma, které mnozí tehdy cítili, dodnes nezmizely. Jako někdo, kdo žije se svým vlastním zármutkem, také vím, že to, co je pro pozůstalé často nejdůležitější, je, že ti, které jsme ztratili, nejsou zapomenuti. To je důvod, proč je tak důležité, že vznikají památníky, jako je Glade of Light,“ stálo v prohlášení  Williama. Po těchto slovech následovalo slzavé údolí. Zcela opařená a neschopná s lova zůstala i Kate. Od indicentu, kdy Salman Abedi odpálil výbušninu ukrytou ve svém batohu na koncertě Ariany Grandeové uběhne 22. května pět let. 

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
blamal
13. 5. 2022 • 08:49

Tyhle priblbly texty, vycucany ze zadni casti tela, opatrene navic mobmastickymi titulky, vam na krase deniku a online fakt nepridavaji. Tyhle “zasvecene” cinty jsou totalne bez urovne; vyhodte toho troubu, co odvadi tak spatnou praci, a misto jeho kydu pridejte cokoli jineho. Tohle je fakt dlouhotrvajici peklo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.