Libor Bouček: Nový moderátor Milionáře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Libor Bouček: Nový moderátor Milionáře?

»Primácká« verze soutěže se má jmenovat jednoduše Milionář a jejím moderátorem bude nejspíš Libor Bouček. Oficiálně však TV Prima odmítá cokoliv potvrdit.
»Primácká« verze soutěže se má jmenovat jednoduše Milionář a jejím moderátorem bude nejspíš Libor Bouček. Oficiálně však TV Prima odmítá cokoliv potvrdit. (: archiv TV Prima, profimedia.cz)

PRAHA – »Primáckou« obdobu kdysi velmi populární vědomostní soutěže Chcete být milionářem, kterou vysílala TV Nova a jež vyšvihla mezi celebrity jejího moderátora Vladimíra Čecha (56), bude podle všeho uvádět Libor Bouček (26)!


Na chodbách televize Prima se alespoň o ničem jiném nehovoří a ani sám moderátor to nepopírá!

„Prima už s Boučkem intenzivně jedná. Je to její černý kůň a nikoho lepšího nemá, takže se jistě dohodnou. Na rozdíl od verze té soutěže, kterou vysílala Nova, má být »primácký« Milionář odlehčenější a svižnější. A právě to Libor s přehledem splňuje,“ tvrdí náš zdroj z Primy.

Kliknutím zvětšete„Jediné, co k tomu mohu říci, je to, že kdyby taková nabídka přišla, přivítal bych to,“ mlží na přímý dotaz Bouček. Pořad by se měl objevit na televizních obrazovkách v prvním čtvrtletí příštího roku.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.