Hegerliková slavila doma! Matce F. L. Věka je 84 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hegerliková slavila doma! Matce F. L. Věka je 84

Pro Antonii Hegerlikovou je stále největším dárkem pětiletá pravnučka Anička. Protože se jí špatně chodí slavila narozeniny doma.
Pro Antonii Hegerlikovou je stále největším dárkem pětiletá pravnučka Anička. Protože se jí špatně chodí slavila narozeniny doma.

PRAHA – Legendární česká herečka Antonie Hegerliková oslavila už čtyřiaosmdesáté narozeniny! Matka Věková ze slavného českého seriálu, v němž titulní roli ztvárnil Radek Brzobohatý (75), si však mnoho radosti neužila.


Léčí si doma penicilinem nemocné nohy, které jí momentálně ani nedovolují vyjít z domu!

„Přišla jsem kvůli tomu o čtvrteční vernisáž fotografií mého vnuka Jana Vágnera ve Žlutých lázních i o včerejších oslavy stých narozenin Vinohradského divadla a premiéru hry Adina,“ smutní dlouholetá členka divadla Hegerliková. „To mě mrzí velmi, vždyť jsem na jeho prknech strávila osmapadesát let!“ dodává stále vitální herečka, která do konce loňského roku ještě vystupovala jako host v Divadle Metro. Pak však kvůli zdravotním problémům musela vystupování přerušit, a od té doby se k návratu na prkna neodhodlala. „Sama být nemůžu, a tak se o mě stará dcera. Jsme spolu doma a pereme pro moji pětiletou pravnučku Aničku,“ říká paní Antonie.


Autor: Petr Macek
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.