Emma Smetana v nesnázích: Stejný osud jako Zagorová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Emma Smetana v nesnázích: Stejný osud jako Zagorová

Emma Smetana je pořádně vytočená
Emma Smetana je pořádně vytočená (Blesk:RINGIER AXEL SPRINGER KAREL KOPÁČ)

Krásná zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (34) je mezi mlýnskými kameny. Její sledující se do ní pustili kvůli bytu, který si pořídila s manželem Jordanem Hajem (31). Smetana ale nenechala nic jen tak plavat a zahájila tvrdý protiútok. 

Namísto toho, aby si užívala slunce na exotické dovolené, puká vzteky. Emmu Smetana rozčílila drzost fanoušků, kterým nejde přes pusu koupě bytu za 17 milionů korun. Okolí okamžitě začalo napadat její příjmy a zahrnulo ji jízlivými poznámkami.

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme

Video se připravuje ...

„Rozhodně je ve veřejném zájmu informovat o tom, kdo a co za kolik kupuje, aby čtenář mohl posoudit, jestli takhle bydlet smíme, nebo nesmíme,“ reagovala ostře Emma. Povzdechla si také nad neskonalou závistí a poleslostí Čechů a přirovnala se k Haně Zagorové (75), o kterou se kdysi komunistický režim otíral kvůli jejím vysokým příjmům. 

Připomněla také, že byt je vázaný hypotečním úvěrem v nemalé výši, a to i přestože je odpůrce dluhů. „V tomto ohledu jsem, po dostatečně dlouhé rozvaze, teď překvapila sama sebe,“ sdělila také. Nakonec vyzvala veřejnost k tomu, aby se jí přestala montovat do života a poslala drsný vzkaz: 

„Milí lidoví soudci, docenti mravnosti a hlídači adekvátního blahobytu, nepřeju si, abyste mě sledovali."

Blesk Podcast: Tata Bojs proměnili Emmu Smetanu k nepoznání. Chválil ji i Milan Cais

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sasasa
17. 3. 2022 • 15:16

Jste lidem ukradená, máme své radosti, starosti, domy, byty, děti, kdybyste se nezviditelňovalia na síti, nikdo by vám do soukromí nekoukal, takže se skryté a nebudou žádní voyéři, jasné?

apoho
11. 3. 2022 • 07:03

Emička by udělala lépe, kdyby nepustila informace do médií.
Info o jejich bytě a dovolené na Bali přece musela někomu sdělit.
A měla by se chovat v duchu toho jak se stylizovala, když dělala rozhovory v DVTV jako moralizator , kde peskovala lidi, které zpovidala sama

-bello-
26. 2. 2022 • 21:02

Emmička je úplně blbá.
Jakeš dával za příklad Zagorovou, protože bylo "Pražské jaro " umělci a herci bojovali za svobodu a Jakeš na Zagorové dokazoval, že komunistický - socialistický režim jí dost dával volno a vydělala si i hodně v té "nesvobodě".
Emma Smetana by si měla doplnit souvislosti a nekecat blbosti.
Byt za 17 mil. nevím, kde má, ale je to v Praze cena ve vyšších patrech nových projektů obvyklá.Většinou 2 byty u střechy 4+1, kdy úplně blbě je 40 m2 obývák s kuchyní dohromady, což já nikdy neustojím.

yokky
26. 2. 2022 • 16:40

🆒🆒🆒🆒­🆒👍👍👍👍😂­😂😂😂🐐🐐🐐­🐐🐐🐓🐓🐓🐓­🐓🐔🐔🐔🐔

yokky
26. 2. 2022 • 16:38

KEFIR JE PEKNEJSI 😂😂😂😂😂🐐🐐🐐🐐🐐🐔🐔🐔🐔🐓🐓🐓🐓

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.