Drbna ze Slunečné Eva Decastelo: Sexy jako nikdy předtím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Drbna ze Slunečné Eva Decastelo: Sexy jako nikdy předtím!

Dekolt àla Decastelo.
Dekolt àla Decastelo. (Foto Dalibor Konopáč, FTV Prima)

Po delší době vytasila Eva Decastelo (43) své ženské zbraně a opět všechny omráčila. Drbna ze Slunečné strčí do kapsy i o generaci mladší ženy! Moc dalších takových fotek prý už nebude...

V ateliéru se svlékla nejen do spodního prádla, ale šla i do Evina roucha. „Bylo to focení po dlouhé době a o to víc jsem si ho vychutnávala. Myslím, že je to vidět na výsledku,“ svěřila deníku Aha! herečka.

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...

Fanoušci jásají, avšak herečka a moderátorka krotí jejich nadšení. „Nejsem blbá a vím, kolik je mi let, a tak si myslím, že s takovými fotkami pomalu končím,“ konstatovala Decastelo. „Bude to ale hezká vzpomínka, než si budu muset přiznat, že přitažlivost zemská je pěkná svině,“ dodala se smíchem.

Eva Decastelo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
5. 2. 2022 • 09:43

Nemůžu si pomoci,ale má divné oči,jako by šilhala.Podobný kukuč má Grossová .Upoutává pozornost jen tím,že "tasí zbraně",protože všechny další činnosti jsou velká bída.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.