Puhajková ve špatný čas na špatném místě? Rána a pak malér! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Puhajková ve špatný čas na špatném místě? Rána a pak malér!

Sporťačka Inna Puhajková
Sporťačka Inna Puhajková (Foto Instagram)

Silvestr sotva klepe na dveře a petardy již dokázaly znepříjemnit život obyvatelům Prahy, nejvíce pak pejskařům. Šokující zjištění ovšem odhalil magazín Sedmička, jelikož mezi výtržníky, kteří měli s pyrotechnikou zacházet, byla údajně spatřena i moderátorka Inna Puhájková (35)!

Jak se říká, půvabná moderátorka Inna Puhájková se zřejmě chytla "špatné party". V době nočního klidu se totiž ocitla na místě, na němž řádilo několik výtržníků. Ti poblíž pražských Riegrových sadů odpalovali ohňostroj, což vyděsilo několik kolemjdoucích pejskařu se svými mazlíčky i majitele zvířat bydlících v okolí. Jeden vyděšený pejsek bohužel následkem vylekání utekl svému majiteli a dostal se až k frekventované Vinohradské třídě, kde ho místní viděli zmateně pobíhat. Jeho návrat k majiteli naneštěstí nebyl potvrzen.

Překvapením pro mnohé byly fotografie na sociálních sítích, kde pózovali výtržníci v čele s nováckou sporťačkou. Na snímcích drží skleničku v ruce a vypadá to, že se s partou přátel dobře baví. Vedle porušování nočního klidu se tak mohli dopustit i porušení vládního nařízení, jelikož lze spekulovat nad tím, že ve sklence na víno byl skutečně alkohol. Ten je ovšem do 25. prosince na veřejně přístupných místech zakázán. Magazín Sedmička se s ohledem na danou událost rozhodl modeátorku kontaktovat, naneštěstí však neúspěšně.

Inna Puhajková po požáru na Nově: Ucítila kouř a očichávala zásuvky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.