Velký návrat Obzinové! Promluvil Jitčin ex-podřízený | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velký návrat Obzinové! Promluvil Jitčin ex-podřízený

Jitka Obzinová z Primy odešla v květnu 2019
Jitka Obzinová z Primy odešla v květnu 2019 (Archiv Blesku)

Drsná šéfka Jitka Obzinová (57) se opět hlásí o slovo. Od ledna bude šéfovat zpravodajství  v Českém rozhlasu a vystřídá tak stávajícího ředitele Jana Pokorného.

Blondýnka Jitka Obzinová (57) se do povědomí diváků dostala především v letech 2009 – 2019. V té době totiž vedla oddělení zpravodajství a publicistiky na televizi Nova. Za jejího vedení to tam ale bylo poněkud drsné. Jitka si nikdy nebrala servítky a když se jí něco nelíbilo, řekla to naplno.

„V roce 2013 jsme měli v prezidentských debatách stranit Miloši Zemanovi. Odmítl jsem se pod ně jako tehdejší dramaturg podepsat. Následovaly výhrůžky, že si už nikdy v žádné televizi neškrtnu, a postupná degradace. Takové bylo zpravodajství pod vedením Jitky Obzinové. Tak snad se lidi mění,“ vyjádřil se k Obzinové moderátor Tomáš Drahoňovský na twitteru.

Zprávařka z Novy Petra Křivková-Svoboda: Odlet na dovolenou komplikují požáry!

Video se připravuje ...

Stávajícího ředitele ale z firmy nová šéfka nevyštípe úplně.  „Nastávající období spojené s mým druhým funkčním obdobím si bude žádat v čele zpravodajství manažera krizového, který se bude potýkat s nutností významně redukovat rozpočet i počty pracovních míst, a to vše při zachování vysokých standardů kvalitního veřejnoprávního zpravodajství,“ informoval generální ředitel Jiří Zavoral. Uvidíme, jestli Jitka změnila styl svého vedení, nebo jestli zůstává věrná své staré taktice.

Seriál Ulice rozdává dárky! Tenhle by vás měl zahřát u srdíčka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.