TO NEMĚL DĚLAT: Velký přešlap Brzobohatého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TO NEMĚL DĚLAT: Velký přešlap Brzobohatého!

Ondřej G. Brzobohatý, Taťána G. Brzobohatá
Ondřej G. Brzobohatý, Taťána G. Brzobohatá (profimedia)

Ondřej Brzobohatý (38) je muzikant s velkými plány! Tady ale zabrnkal na špatnou notu a tvůrce trilogie Slunce, seno, Zdeněk Troška (68) z toho nemá zrovna velkou radost...

Muzikálová podoba Slunce, seno je na spadnutí. Diváci se ale patrně nedočkají ženy kyprých tvarů alias staré Škopkové, ani kultovní muziky. Ondřej Gregor Brzobohatý se totiž svěřil s plány inspirovat se dílem z Broadwaye. Děj by nechal, ale hudbu by zcela přetvořil. 

Životní zpověď Karla Gotta! A Gregorové konečná tečka za minulostí

Video se připravuje ...

Majitel práv k trilogii Zdeněk Troška  z toho ale nejásá. Podle zjištění Expresu, dal Brzobohatému nůž na krk: „Ondrovi jsem řekl, že mám podmínku, aby se spojil s autorem hudby Karlem Vágnerem a vše s ním probral. Že ta ústřední píseň, co zpívá Jiřina Jirásková, musí zůstat. Jinak bych s tím nesouhlasil,“ sdělil Troška.

Po nevoli je mu i hvězdné obsazení. Roli Škopkové mají dostat Iva Pazderková a Adéla Gondíková. „Před pár dny jsem psal Ondrovi, jestli by nechtěli zvážit jinou herečku. Nabídl jsem jim Lucii Polišenskou, protože s ní mám zkušenosti z pohádky a myslím si, že je to nástupkyně Heleny Růžičkové,“ uzavřel Zdeněk Troška s tvrzením, že jinak s muzikálem nebude mít nic společného. 

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanecek
14. 2. 2022 • 17:14

Aby se zalíbil, je schopný prolézt mnoha konečníky. A ještě se u toho směje jako idiot.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.