Brožová vytočená do běla! Pustila se do... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brožová vytočená do běla! Pustila se do...

Kateřina Brožová je pěkně naštvaná
Kateřina Brožová je pěkně naštvaná (Profimedia.cz)

Krásná herečka Kateřina Brožová (53) si tentokrát servítky rozhodně nebrala. Při rozhovoru na téma Vánoc se jí vybavila situace z minulého roku, která je podle ní zcela nevyhnutelná i letos. To, jak ji to štve, je cítit z každého slova!

„Bohužel to vypadá, že přijde situace, jakou známe z loňska. Pro umělce to bude zase katastrofa. Jsem naštvaná, že se hrálo hlavně na volby a všechno se opět prošvihlo,“ rozpovídala se pro ŽivotvČesku.cz.

Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik! Ale přesto po jedné věci touží

Video se připravuje ...

Namísto řešení, které by vedlo ke kýženému výsledku se tu podle slov Kateřiny Brožové řešilo »porcování medvěda«. Nová vláda prý není o nic lepší, také touží po zisku, jen může svádět chyby na vládu minulou. „Je to stále stejné a vždy to tak bude, jde stále o peníze a o moc,“ řekla také. 

Vánoce bude herečka trávit jen s dcerou Kačkou, protože rodiče Kateřiny už nežijí: „Mělo to své kouzlo, když nás bylo u stolu více, ale pořád se to kouzlo snažíme vytvořit a na naše blízké vzpomínáme,“ uzavřela Brožová. 

Kateřina Brožová a její první Vánoce bez rodičů! S kým usedne ke štědrovečerní tabuli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
24. 11. 2021 • 08:47

Mlceti zlato, pani Brozova. Be vasem pripade to plati dvojnasob. Nejspis jste si nevsimla, ze zadna nova vlada zatim diky ovarovi neni, takze zvanit bl.biny o tom, jak je spatna, je fakt mimo misu. Stale je tu vlada estebaka a je to jen kvuli kapricum zlodedka. Ostatne vy i vas byvaly pritel Soukup, puvodne velky obdivovatel a lizac bot toho zlitce -dnes zaslouzene na hadickach, jste mu lezli do zadnice nekolik let. Takze kritizujte jeho za nekonani a vytirani si zadku ustavou, nebo budte zticha, nano.

delphina
22. 11. 2021 • 14:58

aveneta:A vy se živíte čím? Sytý hladovému nevěří......

aveneta
22. 11. 2021 • 14:04

Brožová na svůj věk pěkná žena, byď ty pomocné úpravy asi stojí hodně peněz.....nemám nic proti kultůře a občas si ráda užiji takový zážitek, ale v dnešní komplikované době toto není priorita života zrovna tak jako počet hospod či restaurací

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.