Je naživu a v pořádku! Dívenku (4) našli po 18 dnech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Je naživu a v pořádku! Dívenku (4) našli po 18 dnech

Rodiče Cleo (4) poděkovali polici a všem, kteří jim drželi palce.
Rodiče Cleo (4) poděkovali polici a všem, kteří jim drželi palce. (archiv Blesku)

„Je naživu a v pořádku!“ hlásila s úlevou australská policie poté, co po 18 dnech našla Cleo Smithovou (4). Ta za tajemných okolností zmizela ze stanu v kempu na západě země i se spacím pytlem. Policisté našli dívku včera brzy ráno v domě v pobřežním městě Carnavorn, zhruba 75 km jižně od místa, kde s rodinou kempovala a jen 7 km od domova její rodiny.

V souvislosti s jejím zmizením je ve vazbě podivín (36), který pochází ze stejného města a rodinu holčičky patrně sledoval přes sociální sítě. „Jeden z policistů ji vzal do náruče a zeptal se, jak se jmenuje. Odpověděla: Jmenuju se Cleo,“ popsala nalezení holčičky policie.

Krátce poté se holčička shledala se svou matkou a nevlastním otcem. Za informace vedoucí k nalezení dívky byla vypsána odměna v přepočtu 16 milionů Kč. Zatím se neví, jestli byla někomu vyplacena. Případ Cleo byl srovnáván s malou Britkou Maddie, která se ztratila v Portugalsku a dodnes se nenašla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.