Detaily ze svatby dcery Billa Gatese: Zahráli Coldplay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Detaily ze svatby dcery Billa Gatese: Svatebčanům zahráli Coldplay!

Dcera (25) Billa a Melindy Gatesových se vdala. Svatba rodinu vyšla na víc jak 43 milionů.
Dcera (25) Billa a Melindy Gatesových se vdala. Svatba rodinu vyšla na víc jak 43 milionů. (profimedia.cz)

Více než 45 milionů korun stála víkendová veselka Jennifer (25), nejstarší dcery miliardáře Billa Gatese (65). Aktuálně čtvrtý nejbohatší muž světa s majetkem skoro 133 miliard dolarů (2,91 bilionu korun) zajistil své dceři pohádkový víkend na načančaném ranči North Salem.

Na něm si Jennifer, zdatná jezdkyně na koních, vzala egyptského olympionika v parkurovém skákání Nayela Nassara (30). Právě kvůli němu došlo nejprve k muslimskému obřadu, až v sobotu proběhl klasický církevní obřad a veselice, kterou završil soukromý koncert světoznámé kapely Coldplay! „Obřad vedl dlouholetý rodinný přítel a oba jsme si napsali vlastní sliby,“ sdělila Jennifer magazínu Vogue. Více než 300 hostů – kteří museli být očkováni i testováni – si užívalo catering od předních newyorských restaurací a dojímali se při pohledu na tanec nevěsty s otcem na skladbu Can You Feel the Love Tonight od Eltona Johna.

Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.