Masakr před natáčením Policie Modrava, herce sbírali ze silnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Masakr před natáčením Policie Modrava, herce sbírali ze silnice

Neštěstí mu rádo lepí na paty, v Thajsku ho srazilo auto
Neštěstí mu rádo lepí na paty, v Thajsku ho srazilo auto (Foto Aha! – Martin Přibyl, archiv Milana Enčeva, ara)

Kvůli seriálu Policie Modrava se mohl přetrhnout a málem to skončilo tragicky. Milan Enčev (41) měl při návratu z dovolené v Chorvatsku nehodu.

„Zdržel jsem se, a proto jsem žádal, aby pro mne ráno produkce poslala auto. Odmítli, že musím dojet do Prahy. Tak jsem sedl na skútr a v dešti se vyboural,“ svěřil Aha! herec. Místo na place na Šumavě skončil v nemocnici.

Hvězda Policie Modrava Paluzga: Vypadá to, že další řada bude!

Video se připravuje ...

Celý se potloukl a nejvíc to odnesla noha. Enčev musel podepsat revers, jinak by si ho v nemocnici ještě chvilku nechali. „Nechtěl jsem zdržovat pana režiséra a ostatní, i když jsem kulhal, protože to dost bolelo,“ přiznal Milan. Jako na potvoru zrovna točil důležité a pohybově dost náročné obrazy. Bylo to peklo. „Nakonec jsem to s přemáháním dal. Tu práci miluju a seriál Policie Modrava taky. Jsem moc rád za tu roli,“ přiznal Enčev. Bylo to o to horší, že si herec narazil právě levou nohu, na níž mu před rokem a půl praskla při zkoušce v Divadle Radka Brzobohatého achilovka. Nenechal se tehdy kvůli roli operovat, nechával vaz pomalu srůstat a zkusil hodně bolesti.

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.