Jak to mohla Gavriely dopustit? Tříletý syn úplně bez zubů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Jak to mohla Gavriely dopustit? Tříletý syn úplně bez zubů!

Syn Martiny Gavriely je bez zoubků
Syn Martiny Gavriely je bez zoubků (Instagram)

Zatímco ona sama má chrup pěstěný, její zanedlouho teprve tříletý Lee má už všechny zuby pryč! Martina Gavriely (42) je podle webu Super.cz musela nechat svému synovi do jednoho vytrhat. Jak se to tak ale mohlo stát, že se mu všechny zkazily?  

Za vše prý „může“ voda. Protože Lee ji vůbec nemusí. „Story začala v Emirátech, když mu bylo 5 měsíců. Byl pouze a jen plně kojený a venku na slunci 60 stupňů, tak jsem mu začala dávat vodu. Odmítal! Byla jsem z toho dost nervózní, tak jsem mu začala ředit 100% džus od známé dětské značky v domnění, že mu dávám to nejlepší, co je. Lahvička stála kilo," obhajovala svůj postup moderátorka. Jenže to se bohužel přepočítala. Zuby synovi totiž vlastně „sežral“.

Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!

Video se připravuje ...

„Začala jsem sledovat, že Leemu mizej zoubky. Každé ráno měl o kousek méně! Nechápala jsem, vždy se říkalo, že se to stává ze šťáv. Jak ze šťáv? Přece ty dětské šťávy musí někdo schválit, zda splňují normy," nestačila věřit svým očím tato trojnásobná máma. 

„Lee je teď bez zubů a jen kvůli tomu, že jeho matka věřila, že je to opravdu 100% džus – a to nejlepší, co mu může na trhu vybrat," dodala Gavriely zdrceně s tím, že dětské pití  nesmí nikdy obsahovat kyselinu citronovou. Zkrátka jedno velké a hodně trpké poučení! A nejspíš se neobjede bez obligátních "hejtů" od jiných maminek. 

Martina Gavriely: Stárnu a začínám být nostalgická:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 9. 2021 • 17:05

Také jsem ředila dětem v létě 100% džusy.... a zuby první měly krásné!!! Takže to paní Martině nevěřím, co říká... kdo ví, co mu dávala...coca colu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.