Koranteng čelí nelehkému odloučení: Návrat nemožný? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Koranteng čelí nelehkému odloučení: Návrat nemožný?

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (TV Nova)

Letitý moderátor televize Nova je zároveň tatínkem tří dcer. Nejstarší Vanesse je už pětadvacet, prostřední Sofii jen patnáct a nejmladší Leontýnce pouhých šest let. Z důvodu takového věkového rozvrstvení potomků se už musí Rey Koranteng (47) s manželkou vyrovnávat s tím, že jim nejstarší „mládě“ zřejmě nadobro vylétlo z hnízda.

Na jaře konečně dorazila po covidové pauze nejstarší dcera Vanessa za rodinou ze zahraničí. Příliš dlouho ale nesetrvala, musela zase odletět zpět, protože v cizině prý studuje, jak prozradil moderátor hlavních zpráv na Nově pro web eXtra.cz. „Vanessa tu byla už v květnu, odjela prvního září. Chtěla s námi doprovodit Leontýnu do první třídy. Ona studuje mezinárodní obchod a vzhledem tomu, ze má finského přítele a dostala tam i zajímavou práci, tak návrat zatím vůbec neplánuje,“ vysvětlil Rey s tím, proč je jejich rodinná sestava aktuálně už zase v oslabení.

Lucie Borhyová o 20 letech na Nově s Korantengem: Je to jako manželství!

Video se připravuje ...

Rey Koranteng: Tajná úmluva s manželkou! Aspoň jeden musí přežít

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.