Tereza Ramba v 6. měsíci: Vyšetření ultrazvukem nežádoucí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tereza Ramba v 6. měsíci: Vyšetření ultrazvukem nežádoucí?

Tereza Ramba
Tereza Ramba (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Herečka, která v současnosti září třeba v novém filmu Deníček moderního fotra, teprve před několika týdny prozradila, že je zase těhotná. Tereza Ramba (32) je v šestém měsíci a koho by zajímalo, zda to bude zase kluk, ten má zatím smůlu. Neví to totiž ani její muž. Dokonce ani sama herečka.

„Nevím to. Hodlám ten porod přežít těšením se na to, co přijde za dušičku,“ vysvětlila Tereza Ramba pro web Prima Ženy, proč opravdu nestojí o to, aby jí lékaři cokoliv naznačovali.

Těhotná Tereza Ramba: Na nějaký čas končí s herectvím!

Video se připravuje ...

Pohlaví překvapivě nechtěla znát ani u prvního potomka. Její muž to ovšem měl jinak. „Manžel to u prvního věděl hned a bylo to hrozně nepříjemný, protože jsem to chtěla vědět a pak zase ne. Teď to tedy nevíme ani jeden a já to už nemůžu vydžet, ale uvidíme,“ dodala Tereza, kterou překvapivě znepokojuje i to, co si jiné maminky docela užívají.

„Příjde mi divný pořád koukat na minima do břicha tím ultrazvukem. Jsou tam schovaný, takže se tam snažíme s panem doktorem dívat co nejmíň. A doufám, že mi to třeba někdo nevykecá,“ zasmála se.

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.