František Ringo Čech: Za sex zatím neplatím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

František Ringo Čech: Za sex zatím neplatím!

František Ringo Čech (vpravo) byl učitelem sexu Petru Novotnému. Všechno však proběhlo jen v rovině slovních rad. Novotný si nakonec Čecha i vyfotil.
František Ringo Čech (vpravo) byl učitelem sexu Petru Novotnému. Všechno však proběhlo jen v rovině slovních rad. Novotný si nakonec Čecha i vyfotil. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – František Ringo Čech (64) učil sexu Petra Novotného (60)! „To on je opravdový znalec žen a sexu na rozdíl ode mě, já jsem hrozně stydlivý,“ řekl deníku Aha! Novotný, který se otevřeně přiznal k tomu, že mu Ringo dával lekce sexu.

František Ringo Čech (64) učil sexu Petra Novotného (60)! „To on je opravdový znalec žen a sexu na rozdíl ode mě, já jsem hrozně stydlivý,“ řekl deníku Aha! Novotný, který se otevřeně přiznal k tomu, že mu Ringo dával lekce sexu.

„Žili jsme jednu dobu doslova jako manželé, ale odcházel jsem neposkvrněn, vždyť jsme oba heteráci,“ přiznal se bavič a komik Novotný.

Ten společně s Františkem Ringo Čechem představil v Luxoru novou knihu Češi a jejich samičky aneb Češky a jejich samci. „Kniha je plná erotických příhod různých lidí, samozřejmě i veřejně známých, ale raději jsem je nejmenoval,“ lákal na svou knihu Čech, který je samozřejmě hlavním hrdinou knihy. „Jako pravý muž to zkouším furt, fakt je, že už to jde trochu ztuha. Jsem na samé hranici, kde milovník končí a začíná ta katastrofa, ale ještě pořád nemusím platit za sex,“ svěřil se nám Ringo, který už rozhodně šetří, protože tuší, že pořád nebude takový kanec a přijdou špatné časy. „Jednou to padne a budu si muset ženy kupovat i já,“ dodal na závěr Ringo Čech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.