Tarantino odřízl svou matku: Nevěřila mu, ostrouhala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tarantino odřízl svou matku: Nevěřila mu, ostrouhala

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino

Z Quentina Tarantina (58) nikdo nesmí utahovat, jinak skončí jako jeho matka! Režisér potvrdil, že odmítl dát Connie (75) byť jediný penny ze svého majetku ve výši 2,6 miliardy Kč. Je to pomsta za to, že když byl malý, vysmívala se jeho spisovatelským ambicím.

Dnes slavný filmař, který má na svém kontě snad všechny možné ceny včetně Oscara, uvedl, že ho zničilo, když ho matka v dětství nepodporovala v umělecké činnosti. Jednou se Tarantino ve škole, to mu bylo 12 let, dostal kvůli psaní scénářů do problému a máma mu pořádně vyčinila.

Trailer na film tenkrát v Hollywoodu

Video se připravuje ...

„Nadávala mi a potom v půlce svého výstupu řekla, že z té mojí kariéry v psaní, dokonce k tomu přidala i uvozovky, nic nebude, že je tomu konec,“ vysvětloval Quentin v podcastu The Moment. „Tak jsem se zařekl, že až budu slavný, z mého úspěchu nikdy nic nedostane.“ Moderátor Brian Koppelman se poté zeptal: „Opravdu jsi to nakonec dodržel?“

A Tarantino odpověděl. „Dodržel. Pomohl jsem jí jen s dluhy na daních, ale nic jiného ode mě nedostala. Nekoupil jsem jí ani dům, ani cadillac, který tolik chtěla.“ Jeho matka je stále naživu. Už před lety ji ale Quentin zcela odřízl ze svého života. Přitom Connie to neměla v životě vůbec jednoduché. Quentina porodila v pouhých 16 letech. Nechtěně otěhotněla, protože jí Tarantinův otec Tony řekl, že je sterilní. Ale nebyl. Byla na něj tak naštvaná, že svému synovi ho představila až po několika letech.

trailer filmu Tenkrát v Hollywoodu (2019)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.