Zagorová se ozvala Rezkovi: Byla smutná a nešťastná, děsí zpěvák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zagorová se ozvala Rezkovi: Byla smutná a nešťastná, děsí zpěvák

Hana Zagorová si během loňského vánočního koncertu v Lucerně zazpívala s Petrem Rezkem
Hana Zagorová si během loňského vánočního koncertu v Lucerně zazpívala s Petrem Rezkem (Profimedia)

Kolegové a kamarádi drží Hance Zagorové (74), která doma bojuje s postcovidovým syndromem, všechny palce. Zároveň se ale zdráhají jí zavolat. „Nechci Hance sypat sůl do rány,“ řekl Aha! Petr Rezek (78). A jak dodávají další, bojí se i špatných zpráv, kterých by se mohli od zpěvačky dočkat.

Na většině koncertů, které Hanka kvůli zhoršenému zdravotnímu stavu musela až do konce října zrušit, měl vystupovat i její velký kamarád Petr Rezek. Byl také první, komu zpěvačka zavolala, že musí poslechnout lékaře a koncerty zrušit. „Byla z toho úplně naměkko, strašně smutná a nešťastná. Připadalo by mi, že jí sypu sůl do rány, kdybych jí volal. Byť jen proto, abych se jí zeptal, jak se má, nebo že jsem bez ní Poděbrady zvládl,“ svěřil Aha! zpěvák.

Pohřeb ředitele Supraphonu Arbese (†71): Ze slavných přišel jen Rezek! Jak to?

Video se připravuje ...

Ten páteční koncert v Poděbradech nakonec odzpíval celý sám i za Hanku. Hance se bojí zavolat i její kapelník Jiří Dvořák (57) z Boom!Bandu, který měl zpěvačku na koncertech doprovázet. „Nechci jitřit rány. Hanka je z toho opravdu špatná, svoje publikum miluje nadevše. Dneska ji už ale zavolám. Musím se domluvit na přeložení koncertů,“ vysvětlil Aha! kapelník Dvořák. Slavného duetu Zagorové a Rezka Duhová víla se tak možná dočká do konce roku i Lucerna, kde měla zpěvačka v den svých 75. narozenin vystoupit. Pokud jí to zdraví dovolí...

Především vitamíny

Postcovidový syndrom Hanku donutil zrušit kolem 22 koncertů. Léčí se odpočinkem, dostatečným spánkem, vitamíny, především C a D, vyváženou stravou a doporučuje se hodně pít. Úplné vyléčení z postcovidového syndromu je běh na dlouhou trať a lékaři pacientům radí hlavně naslouchat svému tělu. K nejčastějším příznakům patří zvýšená únava a slabost, bolesti hlavy, zad, hrudníku, nespavost, poruchy soustředění, zapomnětlivost či úzkosti a deprese.

Zagorová se těší na Velikonoce: I přesto, že ji Margita polévá!

Video se připravuje ...

Zagorová se těší na Velikonoce: I přesto, že ji Margita polév



Přečtěte si
Alva
9. 8. 2021 • 10:00

Včera v jednom článku, Zagorová ve vážném stavu, v druhém článku Margita potvrdil, že je vpořádku,jen musí odpočívat, takže čemu má člověk věřit,jedno je jasné, člověk má mít soudnost a vědět, kdy odejít, v tom si vážím paní Peckové, která řekla, že končí, protože hlas v letech už není ten, co kdysi, proto končí, to si ale spousta našich umělců neuvědomuje a ještě jsou trapní.

kristinn
9. 8. 2021 • 07:53

mbmb, ale zaujima!Aj Teba.Klikol si a este sa aj unuval pisat.Hanke prajem zdravue a pokoj...

mbmb
9. 8. 2021 • 06:53

Je vidět že se jedná o velikou událost ! Tolik reportáži v Blesku i Aha celý víkend.Sislava tupana co má protekci vydělává ještě na těch nepodstatných blabolech kterými zaplacavate místo na stránkách .Nikoho to nezajima

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.