Brit Nathan se podobá Bradu Pittovi: Ženy mě stále pronásledují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Brit Nathan se podobá Bradu Pittovi: Ženy mě stále pronásledují!

Dvojník dříve vystupoval i s dvojnicí Angeliny Jolieové (46), exmanželky Pitta.
Dvojník dříve vystupoval i s dvojnicí Angeliny Jolieové (46), exmanželky Pitta. (Foto Profimedia.cz)

Dvojníci slavných to často nemají lehké, jak ukazuje případ Brita Nathana Meadse (35). V civilu dělník na stavbách, který často zaskakuje za hollywoodského idola Brada Pitta (57), si posteskl, že je pro něj takřka nemožné jít po ulici, aniž by vyvolal rozruch.

A zájem žen ho už unavuje. „Nemůžu nikam jít, ani do obchodu. Stojím tam a vidím, jak do sebe lidé vrážejí, protože si myslí, že jsem Brad Pitt,“ uvedl britský dvojník, který dříve vystupoval i s dvojnicí Angeliny Jolieové (46), exmanželky Pitta. Největší problém prý zažívá při seznamování.

„Raději jsem singl, ženy mi buď nadávají do podvodníků, nebo mě pronásledují. Zkoušel jsem už i seznamky, ale bylo to velké fiasko. Buď si ženy myslí, že mám falešný profil, nebo mě začnou stalkovat,“ přiznává a nadále zůstává nezadaný. Ostatně, jednu ženu už musel žalovat, aby za ním přestala slídit. Brada Pitta si ale Meads velice váží. Vypadá jako jeho mladší verze a těží z toho. Když mu zrovna chybí peníze, přivydělává si také jako jeho imitátor.

To nej z Oscarů: Twerkující Glenn Closeová a flirtování s Pittem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.