Pravá blondýnka slaví 20 let! A chystá velký návrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pravá blondýnka slaví 20 let! A chystá velký návrat!

Reese Witherspoon z filmu Pravá blondýnka
Reese Witherspoon z filmu Pravá blondýnka  (Profimedia)

Uteklo to jako voda, a nejslavnější filmová právnička už není náctiletá! Je tomu totiž právě 20 let, kdy měl snímek Pravá blondýnka premiéru. Do výšin vystřelil pár hereckých (i němých) tváří, některým členům štábu zlomil srdce a taky vyvrátil pěknou řádku notoricky známých vtipů.

„Bože, lidi, už je to dvacet let! Role Elle Woodsové je mojí životní, jsem šťastná, že jsem mohla sdílet její příběh s vámi všemi,“ řekla ke kulatému výročí představitelka hlavní postavy Reese Witherspoonová (45). Kdo by to byl řekl, že svou kariéru rozjede zrovna díky příběhu slečinky ujíždějící na všem růžovém, která se rozhodne zbořit všechny mýty o blondýnách a úspěšně absolvuje práva na Harvardu?

Reese Witherspoon v Chorvatsku

Video se připravuje ...

Na vlastní kůži
Nebyla to jen Witherspoonová, kterou snímek katapultoval mezi hlavní hvězdy Hollywoodu; kapsu si namastili také Luke Wilson (49) a Selma Blairová (49). I s rozpočtem 18 milionů dolarů (v přepočtu 390 milionů korun), na americké poměry nízkým, dokázal film vydělat téměř desetinásobek. Samotný příběh je sice docela primitivní, Reese se ale domnívá, že za fenomenálním úspěchem stojí precizní herecká příprava. „Já jsem se například na čas přestěhovala do Beverly Hills, abych se naučila jíst jako místní holky, chovat se i mluvit jako místní holky,“ svěřila se. Diváci si o dva roky později vynutili pokračování. A na začátku letošního léta Reese poslala do světa novinu, že na spadnutí je natáčení třetího dílu! Scénář k němu napsala známá komička Mindy Kalingová, a tak se jistě máme na co těšit. Růžová není mrtvá, ať žije růžová!

Další zajímavosti o filmu i herečce najdete v tištěném vydání Nedělního Aha! (25. 7. 2021)

Reese Witherspoon a její děti.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.