Velká proměna Anife Vyskočilové: Takhle nyní vypadá?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká proměna Anife Vyskočilové: Takhle nyní vypadá?!

Anife Vyskočilová.
Anife Vyskočilová. (Karel Kopáč)

Kam nechodí slunce, musí… nová image! Jelikož je zatím letošní letní počasí v Česku mírného rázu, moderátorka a podnikatelka Anife Vyskočilová (47) se rozhodla si léto přivodit jinak a prošla razantní proměnou. Svou havraní hřívu vyměnila za sluncem zalité plážové vlny!

Když se řekne jméno Anife Vyskočilová, většina lidí si vybaví její temperament, velký úsměv a husté, černě zbarvené vlasy. S těmi se nicméně Anfie pro toto léto rozloučila! Výsledek zhodnotil pro server ŽivotvČesku.cz hvězdný kadeřník Jan Jirka. Nešlápla Anife se světlejšími odstíny vedle?

Rozčílená Anife Vyskočilová na pohřbu Řandy: Rodina odmítla dát na mši urnu!

Video se připravuje ...

„Přijde mi to jako příjemná změna. I když nerazím pravidlo, že s přibývajícím věkem by žena měla zesvětlit vlasy. Nicméně odstíny by měly být víc měkké a přirozené. Balayage (barvící technika podobná melírování - pozn. red.) je tu už od 80. let, jednou z průkopnic byla Sarah Jessica Parkerová. Ale Balayage už je na ústupu, ulice jimi byly přeci jen zaplněné… Ale musím říct, že Anife to sluší, na léto příjemná změna. Snědým typům pletím sedí zlaté odstíny, stejně tak jako například ikonické Beyoncé," okomentoval změnu Jan Jirka.

Ikonické účesy Jennifer Aniston

Video se připravuje ...

Jakmile ovšem začne být léto na ústupu, měla by se Anife opět vrátit k tmavějším barvám. „S podzimem bych doporučil ztmavit do světle béžových tónů, aby to nepůsobilo jako Balayage, která je tady pasé, ale opravdu tón v tónu," dodal kadeřník.



Přečtěte si
-bello-
21. 7. 2021 • 17:38

-bello-
21. 7. 2021 • 17:38

Hm, prostě a jednoduše!
Jan Jirka se bojí říct, že vypadá, jak odbarvená cikánka z Holešovic.
(A mimochodem, to obočí snad už je pasé taky, i když v tram vídám "stejnoobočnice " a " širokolícnice " různého věku pořád.
A je to děs, jako kdyby všechny cestovaly na halloween. Trapný

IngKecner
21. 7. 2021 • 14:53

ženy s ostřejšími rysy by měly zůstat brunetkami. Pro chvilkovou změnu a náladu lze použít přeci jen paruku. Je škoda ztrácet svůj typ, a dělají to často i docela chytré ženské.......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.