Lucie Hadašová - Přísná dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Hadašová - Přísná dieta!

Lucie Hadašová je štíhlá jako proutek, přesto se v jídle pořádně hlídá. Dokáže se například spokojit jen s jahodami.
Lucie Hadašová je štíhlá jako proutek, přesto se v jídle pořádně hlídá. Dokáže se například spokojit jen s jahodami. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Lucie Hadašová (21) drží přísnou dietu. Česká Miss 2007 je štíhlá jako proutek, ale přesto svou ladnou postavu stále udržuje tak, aby neměla ani o deko navíc. Když už si Lucie něco slavnostně dopřeje, tak to je především ovoce nebo jiné zdravé a nekalorické jídlo.

Výjimkou nebyla ani komorní přehlídka návrhářky Camilly Solomon, kde si Hadašová pochutnala pouze na jahodách, a to jí je ještě musela kamarádka Míša Řeháková dávat přímo do pusy. „Ale já si ráda dopřeji i jiné pochutiny. Když jsem třeba doma, tak jím tradiční českou stravu,“ brání se Lucie, kterou na přehlídce střídaly modelky jako Zuzana Štěpanovská, Martina Poulíčková nebo Anna Ada Lipoldová.

Do nového butiku Camilly Solomon, na módní exhibici společenských šatů, dorazila i těhotná moderátorka Lucie Koňaříková. Té těhotenství evidentně moc svědčí, protože vypadala odpočatě a všem radostně ukazovala své těhotenské šaty, které pomalu zaplňují celý její šatník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.