Radikální proměna Šárky Vaňkové! To jste ještě neviděli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Radikální proměna Šárky Vaňkové! To jste ještě neviděli

Šárka Vaňková
Šárka Vaňková (Foto Herminapress.cz, ara)

Zpěvačka, která ukázala svůj talent v historicky první SuperStar v roce 2004, se svými účesy ráda experimentuje. Momentálně polodlouhý střih vyměnila za úplně něco jiného. Povedlo se?

Šárka Vaňková, která se po delší pauze vrací na divadelní prkna, korunovala svůj comeback i novými vlasy. Její účes teď připomíná podle webu ŽivotvČesku.cz vlasovou kreaci hvězdné Ariany Grande. „Tenhle účes nosím, když máme koncertní turné Mladí a neklidní, bohužel ale nejde o moje vlasy. Nejsem úplně geneticky určená k tomu, aby mi narostl takový ohon – přesto, že se hodně snažím. Jím různé vitamíny, používám kvalitní vlasovou kosmetiku… stejně se mi ještě nikdy v životě nestalo, že by mi narostly takové vlasy," řekla Šárka Vaňková pro uvedený web s tím, že po koncertě mizí i culík, který je de facto součást kostýmu.

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku

Video se připravuje ...

Ačkoliv po hustých loknách touží, nejspíš se jí nepoštěstí. „Moc bych si přála mít dlouhé vlasy, ale hlavně zdravé. Teď mi kadeřnice musela ustřihnout asi 8 centimetrů délky, protože jsem měla hodně zničené konce. Potřebovala jsem vlasy ozdravit, navíc blondýnky musí o vlasy pečovat trochu více, protože se jim snáze ničí a vysušují," uzavřela vlasové téma zpěvačka.

Daniel Hůlka: Znovu mu padne do náruče jeho ex Šárka Vaňková!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.