Vítězka SuperStar Mašková: Pandemie ji změnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítězka SuperStar Mašková: Pandemie ji změnila!

Tereza Mašková, jak ji neznáme: Sexy a v plavkách!
Tereza Mašková, jak ji neznáme: Sexy a v plavkách! (Instagram)

Během posledního roku přišla vítězka SuperStar Tereza Mašková (25) o řadu vystoupení, a tak nemohla dostatečně trénovat své hlasivky. Rozhodla se proto zapracovat alespoň na své postavě.

Zpěvačka přiznala, že pandemie ji přiměla více sahat po sladkostech, a tak se rozhodla se svými zlozvyky pořádně zamávat! „Řekla jsem si, že nemůžu pořád kynout. Ráda papám a v koroně obzvlášť. Proto jsem začala běhat a víc se hýbat,“ svěřila se webu Super.cz vítězka SuperStar.

Znalostní výbuch Terezy Maškové v soutěži Máme rádi Česko!

Video se připravuje ...

Ačkoli na sobě změnu cítí, stále si je vědoma faktu, že se sem tam po nějaké laskomince natáhne. „Je to u mě občas jako na houpačce. Mám hrozně ráda sladké a ráda se přežeru,“ přiznala zpěvačka. Na druhou stranu ani během pandemie nepřišla o pozitivní myšlení, s nímž jde vše lépe. „Člověk se musel probudit, říct si, že to všechno bude dobré, a začít na sobě pracovat. Jednou je to tak, jindy onak,“ dodala rozhodně Mašková.

SuperStar Tereza Mašková se svlékla do prádla! Jak se vám její tělo krev a mlíko líbí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.