Paltrowová k soudu kvůli svíčce s vůní vagíny: MALÉR jako hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paltrowová k soudu kvůli svíčce s vůní své vagíny: MALÉR jako hrom!

Ano, Gwyneth opravdu pózuje s obří vaginou.
Ano, Gwyneth opravdu pózuje s obří vaginou. (Foto Profimedia.cz, Goop)

Její kšefty s vůní vaginy jsou sice mnoha lidem k smíchu, ale co naplat, pořádně vydělávají! Gwyneth Paltrowová (48) ale teď bude čelit soudu, v bytě jednoho zákaznika vybuchla její svíčka s vůní dámského přirození.

Hollywoodská kráska se neproslavila jen hereckým uměním, známá je též jako guru v oblasti zdravé výživy a životního stylu. Loni v lednu uvedla na trh pod svou značkou Goop svíčku, která má vonět jako její intimní partie. Ale právě tento kontroverzní výrobek nyní dostal Gwyneth do úzkých. Zažaloval ji Coby Watson z Texasu s tím, že v jeho obyváku svíčka explodovala hned poté, co ji zapálil. A on musel utéct z domu plného kouře. Muž žádá odškodné v přepočtu 100 milionů korun. Právní dokumenty odhalily, že ve Watsonově bytě vonná svíčka zanechala černý vypálený prstenec a nádoba, ve které je svíčka umístěna, zůstala zcela ohořelá a černá. Je v nich zdůrazněno,, že zákazník jednal podle návodu a neporušil bezpečnost. Svíčka byla totiž umístěna na rovný povrch a při jejím zapálení »nebyly poblíž, ani nad ní, žádné předměty ani sypké materiály«.

Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech

Video se připravuje ...

Už jednou prohrála

Není to poprvé, co herečka skončí kvůli svému podnikání u soudu. Vloni v září musela zaplatit v přepočtu 3 miliony Kč za to, že prodávala vaginální vejce, jež měla ženám upravovat hormonální hladinu v těle a regulovat menstruační cyklus. Soud ale rozhodl, že tato tvrzení nebyla vědecky podložena...

Gwyneth shrnuje svůj život ve dvou minutách pro Glamour magazín

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.