Ornella konečně doma, ale... Tahle fotka trhá srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella konečně doma, ale... Tahle fotka trhá srdce!

Nemocná Ornella Koktová po třetím císařském řezu: Rozřezaná na kousíčky, ale šťastná! Co se změnilo?
Nemocná Ornella Koktová po třetím císařském řezu: Rozřezaná na kousíčky, ale šťastná! Co se změnilo? (instagram, archiv)

Koncem minulého týdne se třem malým srdíčkům a jednomu statečnému taťkovi konečně ulevilo. Byť  prý na kousíčky rozřezaná a vyčerpaná, přece se Ornella Koktová (28) konečně vrátila domů ke své milované rodině.

„Konečně doma,“ napsala trojnásobná máma ke svému snímku na Instagramu, na němž je zachycená, jak leží na gauči v objetí s dcerkou a v blízkosti svých dvou synů. Nejde ale přehlédnout její temné kruhy pod očima. Jisté je, že si během několika posledních týdnů užila své. A s ní i manžel Pepa, který se po celou dobu o novorozenou Lilianne, ročního Svena a osmiletého Quentina zodpovědně staral. Navíc ještě trnul hrůzou, co vlastně s jeho milovanou Ornellou je. „Báli jsme se, jestli to není rakovina," prozradil pro Extra.cz Josef Kokta.

Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate?

Video se připravuje ...

Nezbývá než doufat, že to horší mají manželé už za sebou a že si brzy budou moct naplno užívat svých tří ratolestí. „Jsem slabá, ještě rozřezaná na kousíčky, bolavá. Ale hlavně, že jsem doma," uzavřela náročnou životní etapu sama Ornella.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
11. 5. 2021 • 16:18

... mně ta fotka nijak nedojímá . Ornela bude brzy ve formě a zas bude vystrkovat svoje kozy na každé fotografii. Nejspíš měla po císaři zaražené větry , proto ji tak bolelo břicho. Kdyby byla na "kousičky rozřezaná" jak sama uvádí , nejspíš by ještě musela ležet v nemocnici a nebyla by doma.

begonie
10. 5. 2021 • 13:56

jity - také přeji úplné a co nejrychlejší uzdravení, ale paní matinka ať raději zůstane kde je. Je to odporná osoba a chudince Ornelle by se mohlo ještě přitížit.....

jity
10. 5. 2021 • 12:23

Tak to ji přiji, hlavně hodně zdraví, aby ty děti mohla vychovat. Paní matinka by se mohl pochlapit a jít ji pomoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.