Dcera Michaela Douglase: Tati, já budu herečkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera Michaela Douglase: Tati, já budu herečkou!

Michael dceři herectví rozmlouvá.
Michael dceři herectví rozmlouvá. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Stanu se herečkou! Tak tohle řekla doma 18letá Carys Zeta Douglasová. Možná natruc tátovi, který ji od téhle řehole odrazuje. Kdo jiný než Michael Douglas (76) by měl vědět, jaké herectví je.

Děvče ale chce převzít rodinné řemeslo. „Je odhodlaná pustit se do herectví, přestože vyniká i v historii a politice. Být před kamerou je ale její vášní,“ prozradila v úterý oscarová herečka Catherine Zeta-Jonesová (51). A to i přes nesouhlas tatínka, slavného herce Michaela Douglase.

Douglas si Praze zamiloval nakládaný sýr. Kolik nechal dýško?

Video se připravuje ...

„Lidi a Hollywood tě vždycky budou považovat za dceru slavných rodičů,“ upozorňoval ji prý na těžkosti, které ji čekají. On si to sám zažil, je synem slavného Spartaka Kirka Douglase (†103). I tak si Carys stojí za svým... Radost dělají rodičům i jiné hollywoodské ratolesti, jedna se zasnoubila a další roste do krásy.

Emme Muñizová (13): Celá máma

Zpěvačce Jennifer Lopezové (51) roste v dceři nástupkyně, po mámě zdědila krásu i talent. J-Lo navíc fotkou s ní a svou maminkou Guadalupe (75) dokázala, že holky z jejich rodiny s věkem jen kvetou.

Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones na červeném koberci

Video se připravuje ...

Tallulah Willisová (27): Míří pod čepec

Bruce Willis (66) a Demi Mooreová (58) mají důvod k radosti, jejich třetí dcera Tallulah se totiž zasnoubila. Nastávajícího už si i sami proklepli, vloni s jejich rodinou totiž přečkal karanténu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.