Podvod v Prostřeno? Pravda zlomí hostitelce vaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podvod v Prostřeno? Pravda zlomí hostitelce vaz

Eliška s maminkou jsou sehranou dvojicí!
Eliška s maminkou jsou sehranou dvojicí! (FTV Prima)

V úterý vaří Eliška. Je jí patnáct let. Její maminka v soutěži byla a vyhrála. I to byla motivace pro dceru. Přijít a vyhrát. Jakou radu Eliška dostala? A vyplatí se mladé kuchařce pravdomluvnost?

Jen při výběru menu několik zlepšováků. Bude to ostatním vadit? Eliška se totiž přizná, že její maminka v Prostřeno byla. Kdo se ohrazuje proti takové taktice nejvíc? Karin. A snaží se na svou stranu získat i spolustolovníky. A nikdo neocení Eliščinu pravdomluvnost. Škoda...

Eliščina maminka v soutěži už byla a vyhrála:

Video se připravuje ...

„Tak mi došlo, že maminka už nemohla být znovu účastníkem, tak má patnáctiletou dceru a šup ju tam! Uděláme to nějak společně, něco jí naučím a zkusíme vyhrát," okomentuje to v předělu Karin a ke kolegům u stolu po odchodu mladé hostitelky zákeřně dodá: „Né, že jako podvod, ale přijde mi to, že jí mamka jako poradila a pomohla. Přijde mi to vůči nám nefér, že mi jako nemáme žádnou zkušenost a ona věděla, do čeho jde."

Karin se snaží na svou stranu získat i spolustolovníky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.