Harry se chystá na pohřeb, ale... Troufne si i Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Harry se chystá na pohřeb, ale... Troufne si Meghan na setkání s rodinou?

Dorazí na pohřeb dědečka i princ Harry s manželkou?
Dorazí na pohřeb dědečka i princ Harry s manželkou? (archiv)

Datum pohřbu britského prince Philipa, který zemřel v pátek v požehnaném věku 99 let, královská rodina zřejmě stanoví na příští sobotu, hned po uplynutí osmidenního státního smutku.

Palác zároveň požádal poddané, aby se kvůli koronavirové pandemii drželi doma. Obřad bude soukromý. Pandemická opatření dovolují v Británii setkání nanejvýš 30 lidí, takže je zřejmé, že poslední sbohem vévodovi nenavštíví ani všichni blízcí. Účast je potvrzena u prince Williama (38) a jeho manželky Kate (39), prince Edwarda (57), Sophie, vévodkyně z Wessexu (56), následníka trůnu prince Charlese (72) a jeho druhé ženy Camilly (73).

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...

Královně (94) bude nablízku její dcera, princezna Anne (70). Otazník visí nad zámořskými rebely. Princ Harry (36) rozhodně chce přicestovat, když se vyjádřil, že nic pro něj není nyní přednější než být se svou truchlící babičkou Alžbětou II. Meghan (39) chce být po jeho boku, ale jako těhotná, takže se bude muset poradit s lékaři, zda vydrží 12hodinový let z Los Angeles do Londýna. Pokud přiletí, bude muset pár kvůli covidu do nejméně pětidenní karantény. Princ Philip údajně vyjádřil touhu po soukromém obřadu ve vojenském stylu. Ten by se měl odehrát v kapli sv. Jiří ve Windsoru. Jeho ostatky byl pak měly být uloženy v nedalekých zahradách u sídla Frogmore.

Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
11. 4. 2021 • 18:30

A dalsi hyperaktualni titulek, ktery se pta, zda si Meghan troufne prijet. Uz vcera byly servery plne info, ze ta stekna zustane doma, protoze je tehotna. Jakoze doktori nedoporucili. Tak hlavne ze ji pri prvnim tehotenstvi doporucili letet pres ocean v sedmem mesici na vecirek pro miminko, ktery stal 200 000 dolaru(Bez letenky soukromym letadlem)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.